RSS

Müslifrukt, ett trevligt komplement till frukost

10 Abr

PabloD Gourmet - MüslifruktEn bra frukost måste alltid ha något väsentligt: müsli eller spannmål, frukt och mjölk.

Om dessutom har du bråttom  att gå till jobbet eller skolan, och har inte du tid för frukost hemma.

Så tänkte jag ett sätt att göra du mycket snabb och enkel.

.

.

Recept källa: Sverige

Tid: 2 minuter

Recept typ: Dessert

PabloD Gourmet - Müslifrukt 2Ingredienser för ett glas:

– 30 ml jordgubbar, hallon eller blåbär
– 30 ml müsli
– 200 ml grekisk yoghurt

Gör så här:

Titta på foto och tillsätt bären, müsli och grekisk yoghurt i glaset.

Och nu kan du njut müslifrukten!

.

Obs: Puedes leer esta receta en español en el siguiente link [ Müslifrukt, un buen complemento para el desayuno ]

.

.


.

Anuncios
 
Deja un comentario

Publicado por en 10/04/2014 en Desserter, Suecia, Sverige

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: